STRAND BANFFY

La ștrandul Banffy distracția ține de dimineața până seara tărziu. La sfârșit de săptămână ai parte de cele mai tari petreceri în aer liber de pe terasă.


Ștrandul Banffy din Toplița

Ștrandul Banffy este amplasat într-o locație superbă în mijlocul pădurii din Băile Banffy. Această locație încărcată de istorie a aparținut familiei Banffy în trecut și era folosită exclusiv de familie și apropiați. Ștrandul este alimentat din izvoarele termale ce izvorăsc din imediata vecinătate.

Abia în 1850 ștrandul Banffy a fost deschis și publicului larg, iar de atunci a devenit cu adevărat o atracție a zonei. Pe lângă localnici, la #Banffy vin turiști de pe toate meleagurile pentru apa mezotermală.


DISTRACȚIA NU LIPSEȘTE LA ȘTRANDUL BANFFYȘtrandul Banffy dispune de două bazine pentru înot, unul pentru copii și un #bazin cu o suprafață de 400 mp pentru adulți cu o adâncime variabilă de până la 2 metri. De jur împrejurul bazinului de înot ai la dispoziție shezlonguri și baldachine.


TERASĂ RĂCOROASĂ ȘI COCHETĂ LA ȘTRANDUL BANFFYZiua când soarele dogorește mai tare poți să te așezi la umbra terasei pentru pauza de masă. De pe #terasă ai o priveliște de ansamblu asupra întregului bazin de înot. De la un prânz delicios și până la divesrse cocktailuri, experiența la stradul Banffy va fi una specială. Seara se lasă și cu câte un party, așa că nu rata ocazia.

CONTACT ȘTRAND BANFFY TOPLIȚA