SPA PENSIUNEA BACIU

Locul în care te relaxezi după o zi de schi sau snowboard pe pârtiile din Toplița. Ai la dispoziție #bazin, jacuzii și saună uscată sau umedă.


SPA Pensiunea Baciu Toplița

SPA MODERN LA PENSIUNEA BACIU


Dacă ai venit la schi pe pârtiile de la Toplița, trebuie să ști că ai la dispoziție un #spa modern și cochet chiar lângă pârtie. După o zi plină de acțiune pe pârtie te poți relaxa în cele mai bune condiții. O baie în #piscina acoperită te umple de energie și te pregătește pentru încă o zi plină. O altă variantă de relaxare pe care o poți experimenta, este o baie în #jacuzii.4 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SĂ FACI SAUNĂ ÎN SEZONUL RECE LA SPA PENSIUNEA BACIU


Ce poate suna mai bine într-o zi friguroasă decât o sesiune relaxantă de saună?

Corpul nostru tânjește după căldură atunci când afară e frig, iar ideea de a transpira – despre care nici nu vrem să auzim pe timp de vară! – ni se pare brusc plăcută și reconfortantă.


Așa că nu mai sta pe gânduri și hai la #saună să te bucuri de beneficiile unei binemeritate saune! Vei avea parte nu doar de căldură și relaxare, ci și de alte beneficii care te vor ajuta să treci cu bine peste sezonul rece:


#Sauna îți protejează sănătatea

Când afară e frig, ne e mult mai greu să ne mobilizăm pentru a face mișcare, fie că e vorba de mers la sală sau de sport în aer liber. E drept că sauna nu înlocuiește beneficiile sportului, dar faptul că transpiri te ajută să-ți cureți corpul de toxine. Ceea ce înseamnă: ten și piele mai fine, digestie mai ușoară, imunitate mai bună, inimă mai sănătoasă.


Saună uscată la spa Pensiunea Baciu Toplița

#Sauna ameliorează simptomele răcelii și gripei

Cine se poate lăuda că nu cade victimă acestor neplăceri ale sezonului rece? Dacă faci saună regulat, vei fi mai puțin expus riscului de a răci, iar dacă mergi la saună în timp ce ești răcit, vaporii de căldură îți vor curăța sinusurile și vor încetini înmulțirea virușilor.


Saună umedă la spa pensiunea Baciu din Toplița

#Sauna ține la distanță stările depresive

Din cauza frigului, a absenței soarelui și a faptului că zilele sunt mai scurte, toamna și iarna suntem mai predispuși la oboseală, stres și depresie. Sauna te poate ajuta și în acest caz, deoarece ajută la eliberarea endorfinelor, așa-numiții hormoni ai fericirii. Așadar, după o sesiune de saună te vei simți revigorat – atât fizic, cât și psihic!


Saună uscată la spa Pensiunea Baciu lângă pârtia de schi Toplița

#Sauna reduce intensitatea durerilor