LECȚII DE SNOWBOARD PENTRU ÎNCEPĂTORI

Printre cele mai bune locuri în care să descoperi riderul din tine este pârtia Toplița. Aici beneficiezi de cele mai bune condiții să descoperi secretele datului cu placa de snowboard. Pârtiile cu o inclinație mică și constantă, dar si instructorii de snowboard, sunt ingredientele speciale de care te bucuri la pârtia Toplița.


Lecții de schi la pârtia Toplița. Rezervă din timp o lecție de schi alături de un monitor de schi la Toplița

Vrei să te inițiezi în sporturile de iarnă sau ești cunoscător și vrei să treci la următorul nivel? Te așteptăm la cursurile noastre organizate la #PârtiaToplița.


Iubim muntele și senzațiile tari! Suntem un grup de instructori profesioniști de schi și de snowboarding, doritori să împărtășim cu tine pasiunea noastră de iarnă. Suntem pregătiți să-ți oferim cele mai faine #cursuriDeSnowboard la pârtia Toplița.Indiferent dacă ești copil sau adult, dacă dorești lecții de schi sau snowboarding, private sau de grup, lasă-te pe mâinile instructorilor noștri! Alături de noi înveti să practici aceste sporturi în deplină siguranță.


LECȚII DE SNOWBOARD PENTRU COPII PE PÂRTIA TOPLIȚA


Lecții de schi private pentru copii. Învață-ți copilul să schieze pe pârtia Toplița cu un monitor de schi calificat

Snowboardingul este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă, iar acest lucru se datorează atât anotimpului în care acesta poate fi practicat cât și multiplelor beneficii pe care ni le aduce.


Cei mici sunt cei mai încântați atunci când vine iarna , dorind să se bucure de zăpadă cât de mult posibil. O bună alegere în vacanțele de iarnă este înscrierea copiilor la #cursuriDeSnowboard. În acest mod se pot bucura de zăpadă, de aerul curat, de peisaje noi și mai ales de distracție. Totul în timp ce învață o disciplină sportivă pe pârtiile de schi din Toplița.


O ieșire cu placa de snowboard le va oferi o serie de beneficii în ceea ce privește sănătatea: sistemul muscular și cel cardiovascular devin mult mai puternice.


Din punct de vedere psihic cel mic vă dobândi mai multă încredere în sine, în cazul unei tabere de snowboard își va dezvolta spiritul de echipă și vă deveni mult mai disciplinat.


LECȚII DE SNOWBOARD PENTRU ADULȚI


Lecții de snowboard pentru adulți la pârtia Toplița. Vârsta nu are limite, iar instructorii noștri de snowboard din Toplița sunt pregătiți pentru orice provocare

Nu te-ai dat niciodata cu placa de snowboard și vrei să înveți? Ești un rider și vrei să te perfecționezi? La Toplița ai șansa să descoperi progresul!


Procesul de învățare in snowboarding la o vârstă adultă presupune tehnici aparte, pe care instructorii noștri le stăpânesc și le aplică, astfel încât, să învățați repede sau, după caz, să vă perfecționați stilul pe snowboard.