ALPINE COASTER

Bobul de vară Alpine Coaster din Toplita, o distracție plină de adrenalină și senzații tari. Este cel mai lung din România cu o lungime ce depășește 2 km.


Cu Alpine Coaster din Toplița distracția este plina de adrenalina și senzații tari. Bobul de vară de la Toplița este cel mai lung din Romania cu o lungime de peste 2km.

Dacă treci prin localitatea Toplița, trebuie să încerci această experiență unică, te vei bucura de câteva momente epice și de o distracție pe cinste! În toate experiențele găsești un moment minunat, dar #AlpineCoaster se detașează. Bobul de vară de la Toplița este distractiv pentru toate vârstele, acest coaster este perfect pentru o vacanța în familie. Iată 3 motive pentru a încerca Alpine Coaster la #PârtiaToplița :


1. CONTROLEZI VITEZA SANIEI ALPINE COASTER

La Alpine Coaster Toplița poți să controlezi viteza saniei în timp ce cobori în siguranță

Nu ești un mare fan al vitezei și al senzațiilor tari pe munte? Nu este nicio problemă! Pe Alpine Coaster, tu decizi cât de intens vrei să cobori. Dacă vrei o plimbare plăcută și ușoară, nu ezita să mergi la vale cu o viteză rezonabilă. Cu toate acestea, poți accelera la maxim și poți atinge viteze de până la 40 km/h! Bobul de vara este foarte ușor de operat. Pur și simplu împingi mânerul înainte pentru a accelera și îl tragi înapoi pentru a încetini. Îți va plăcea libertatea de a alege cât de repede sau de încet dorești să cobori, făcându-l o experiență unică și perfectă pentru toată lumea!


2. POȚI SĂ TE DAI SINGUR SAU ÎNSOȚIT PE ALPINE COASTER

Pentru că distracția să fie maximă, cu Alpine Coaster poți să cobori și însoțit de un prieten sau chiar cu copilul tău în siguranță maximă

Unul dintre lucrurile minunate legate de Alpine Coaster la #PârtiaToplița este că nu trebuie să faci o tură singur! Acest coaster îți permite să te dai singur sau cu încă cineva, condiția fiind să nu depășiți 150 kg cât este încărcătura maximă admisă a saniei! Dacă îți aduci micuții și au o vârstă de sub 8 ani, aceștia trebuie să fie însoțiți de o persoană mai mare și cu o înălțime de minim 1.35 m. Dacă au peste 8 ani aceștia pot să utilizeze bobul de vară singuri. Împreună cu prietenii sau familia te poți da în voie pe Alpine Coaster pentru amintiri memorabile la Toplița!


3. TE DISTREI ÎN SIGURANȚĂ CU ALPINE COASTER LA TOPLIȚA

Siguranța este foarte importantă cu Alpine Coaster Toplița. Dispune de cele mai moderne sisteme de siguranță.

Această experiență cu bobul de vară funcționează în ploaie, lapoviță, zăpadă și soare, așa că măsurile de siguranță sunt la cote înalte. Alpine Coaster este echipat cu cele mai noi sisteme inteligente de control al distanței, astfel încât nu trebuie să iți faci griji niciodată în privința tamponării accidenctale cu sania din fața ta, chiar dacă mergeți la viteze diferite. Săniile sunt proiectate într-un mod care va ține întotdeauna utilizatorii la o distanță sigură unul de celălalt. Poți să mergi liber, mai repede sau încet , trebuie doar să te bucuri de o plimbare plină de senzații plăcute!


ALPINE COASTER TOPLIȚA ÎN IMAGINI
CONTACT ALPINE COASTER TOPLIȚA