WhatsApp Video 2021-02-18 at 19.00.01_Moment-min.jpg

MIRCEA VULCANESCU

Instructor schi si snowboard la partia Toplita

MONITORI SCHI PARTIA TOPLITA

O școală de schi pentru toată lumea cu monitori de schi calificați. Lecții pentru toate nivelurile și vârstele. Alege să-ți perfecționezi tehnica într-o lecție privată personalizată sau învață să schiezi alături de prietenii tăi cu monitori de schi calificați pe pârtiile din Toplița.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Schiatul este practic că mersul pe bicicletă! Odată ce ai învățat să schiezi cu un monitor de schi calificat, o poți face pentru tot restul vieții! Alături de un instructor de schi la Toplița Outdoor te asigurăm că te vei bucura din plin de senzația minunată de alunecare pe patiile din Toplița. 

Monitorii de ski vă arată ce înseamnă schiul adevărat și vă stau la dispoziție pentru lecții de ski private sau de grup, vă oferă sfaturi și trucuri secrete în orice moment.

Odată ce ați făcut suficienți kilometri, vă puteți relaxa la una dintre cabanele din zonă cu spații speciale de relaxare, baruri, jacuzzi sau spa.

Lăsăți instructorii noștri de schi să vă facă șederea de neuitat, școala noastră de schi vă așteaptă cu drag pe pârtiile din Toplița.

Nu uita să faci din timp o rezervare pentru lecțiile de schi cu monitorul de schi la partia Toplita.
 

INSTRUCTOR SCH PARTIA TOPLITA

Mircea Vulcanescu

Mircea Vulcanescu

Instructor schi si snowboard

În ultimi ani Toplița a devenit o atracție turistică de iarnă din ce în ce mai renumită datorită pârtiilor de schi din zonă. Aici găsești printre cele mai bune pârtii de schi pentru începători din România. Pârtiile de schi au o inclinație constantă, sunt suficient de late și dispun de sisteme de drenaj, pentru a menține stratul de zăpadă în condiții bune chiar și în perioade mai calde.

Pârtia Toplița se află în imediata vecinătate a municipiului Toplița, lângă stațiunea Banffy, situată în nordul Depresiunii Giurgeu (Gheorgheni) din Carpații Răsăriteni, pe cursul superior al râului Mureș, fiind încadrat de M-ții Călimani, M-ții Giurgeului și M-ții Gurghiului.

 

La Toplița ai parte de mai multe opțiuni de cazare, zone de relaxare, activități în aer liber pe toată durata anului, piscine și ștranduri în aer liber. Fiind o zona în plină expansiune turistică, Toplița te întâmpină în fiecare an cu noi surprize plăcute.


Transportul pe cablu la pârtiile Toplița este asigutrat de 2 instalații de teleski și o bandă rulantă pentru începători cu cea mai mare lungime din România. Condițiile sunt ideale pentru turiștii care vor să învețe să schieze sau descoperă placa de snowboard. Vezi tarife si preturi pentru SKIPASS la Toplita
 

DE PE PÂRTII ADUNATE

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

VREI SĂ ÎNVEȚI SĂ SCHIEZI SAU SĂ-ȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘȚI TEHNICA?
 

Te așteptam la pârtia Toplița în fiecare zi de la ora 10:00 la 18:00, pe una dintre cele mai frumoase pârtii de schi din țară destinată începătorilor.

Alături de monitorii noștri de schi descoperi că, important nu e să aluneci pe zapadă, ci să fii în control deplin, în orice situație. La Toplița Outdoor instructorii de ski te învata să progresezi și să iți perfecționezi în timpul cel mai scurt timp posibil stilul tău pentru schi în condiții de siguranță.

 

 Schiul alpin este considerat cel mai frumos sport de iarnă, datorită senzațiilor și trăirilor unice pe care le oferă. Într-o atmosferă primitoare, la pârtia Toplița, practicarea acestui sport devine mai interesantă datorită pârtiilor împărțite pe nivele de dificultate și altitudine. În cadrul lecțiilor reușim să profităm la maxim de condițiile naturale excelente pe care le avem pe cele două pârtii pentru începători. Nu iți fă griji, există pârtie și pentru avansați.

 

Obiectivele instructorilor de schii de la Toplița Outdoor sunt inițierea, consolidarea și perfecționarea procedeelor tehnice necesare practicării schiului alpin în condiții de siguranță, deoarece important nu este doar să aluneci pe zapadă, ci să fii în control deplin în orice situație.

CALIFICARI MONITORI DE SCHI

ASOCIATIA MONITORILOR.png

Cât de calificat este instructorul tău?

Instructorii sunt calificați în cadrul Asociației Monitorilor de Schi Profesioniști din România (AMPSR) – Monitor de schi, snowboard și sporturi de alunecare pe zăpadă, cod COR 342214