lectii de schi si snowboard la partia toplita

LECȚII DE SCHI PE PÂRTIA TOPLIȚA

Locul perfect unde poți începe cele mai frumoase lecții de schi, este la Toplița. Pentru că aici găsești unele dintre cele mai bune pârtii de schi pentru începători din țară. Cu pante constante și foarte late, pârtiile din Toplița sunt ideale pentru schiorii începători. 

PÂRTIA TOPLIȚA, LOCUL IDEAL PENTRU PRIMA LECȚIE DE SCHI

Primul contact cu schiurile pentru începători nu trebuie să fie o experiență descurajatoare, cel puțîn când luați lecții de schi pentru începători la pârtia Toplița. Veți fi ghidați de unul dintre instructorii noștri de schi de la pârtia Toplița la fiecare pas, de la momentul în care ați pus o pereche de schiuri pentru prima dată până la finalizarea primei curse interesante pe pârtia pentru începători din Toplița.

Vârsta este doar un număr la Toplița Outdoor, deci nu este niciodată prea devreme sau târziu pentru a vă alătura lecțiilor noastre de schi. Înțelegem provocările schiului pentru începători și, prin urmare, nu ne grăbim niciodată cu nimeni. Veți primi școlarizare și asistență de specialitate pe măsură ce căutăm să dezvoltăm fiecare aspect al tehnicii tale de schi, de la îndoirea corectă a genunchilor până la învățarea mersului pe teleski. 

 

La Toplița găseșți cele mai bune pârtii de schi pentru începători și ai la dispoziție zăpadă naturală din belșug. Așadar, te așteptăm la schi, pe pârtia din Toplița, unde schiul pentru începători este simplu. Fie că te pregătesti pentru o vacanță de schi sau vrei să-ți dezvolți tehnica, lecțiile noastre de schi pentru începători te vor transforma în curând de la începător la schior avansat în cel mai scurt timp.