WhatsApp Video 2021-02-18 at 19.00.01_Moment-min.jpg

MIRCEA VULCANESCU

INSTRUCTORI SNOWBOARD 
PARTIA TOPLITA

O școală de schi pentru toată lumea cu instructori de snowboard calificați. Lecții pentru toate nivelurile și vârstele. Alege să-ți perfecționezi tehnica într-o lecție privată personalizată sau învață să te dai cu placa de snowboard alături de prietenii tăi cu instructori de snowboard calificați pe pârtiile din Toplița.

Încă nu te-ai dat niciodată pe un snowboard și vrei să vezi cât de mult îți place?

 

Experimentezi în siguranță, natural și distractiv, primele senzații de alunecare pe placa de snowboard, cu echipamentul potrivit și sub îndrumarea unui instructor de snowboard experimentat la partia Toplita. Este foarte posibil să faci deja primul viraj pe snowboard din viața ta!

 

Țelul acestui program este acela de a oferi începătorilor în snowboarding o primă experiență fericită, cu echipamentul adecvat și instructori de snowboard specializați.

 

Orele de curs teoretic și practic se desfășoară pe pârtiile de schi din Toplița sun atenta îndrumare a instructorilor de snowboard în fiecare zi, începând cu ora 10.00.

INSTRUCTORI SNOWBOARD TOPLITA

Mircea Vulcanescu

Mircea Vulcanescu

Instructor schi si snowboard

În ultimi ani Toplița a devenit o atracție turistică de iarnă din ce în ce mai renumită datorită pârtiilor de schi din zonă. Aici găsești printre cele mai bune pârtii de schi pentru începători din România. Pârtiile de schi au o inclinație constantă, sunt suficient de late și dispun de sisteme de drenaj, pentru a menține stratul de zăpadă în condiții bune chiar și în perioade mai calde.

Pârtia Toplița se află în imediata vecinătate a municipiului Toplița, lângă stațiunea Banffy, situată în nordul Depresiunii Giurgeu (Gheorgheni) din Carpații Răsăriteni, pe cursul superior al râului Mureș, fiind încadrat de M-ții Călimani, M-ții Giurgeului și M-ții Gurghiului.

 

La Toplița ai parte de mai multe opțiuni de cazare, restaurante, zone de relaxare, activități în aer liber pe toată durata anului, piscine și ștranduri în aer liber. Fiind o zona în plină expansiune turistică, Toplița te întâmpină în fiecare an cu noi surprize plăcute.


Transportul pe cablu la pârtiile Toplița este asigutrat de 2 instalații de teleski și o bandă rulantă pentru începători cu cea mai mare lungime din România. Condițiile sunt ideale pentru turiștii care vor să învețe să schieze sau descoperă placa de snowboard. Vezi tarife si preturi pentru SKIPASS la Toplita
 

DE PE PÂRTII ADUNATE

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

CALIFICARI INSTRUCTORI SNOWBOARD

ASOCIATIA MONITORILOR.png

Cât de calificat este instructorul tău?

Instructorii sunt calificați în cadrul Asociației Monitorilor de Schi Profesioniști din România (AMPSR) – Monitor de schi, snowboard și sporturi de alunecare pe zăpadă, cod COR 342214