CENTRU DE ÎNCHIRIERI ECHIPAMENT SCHI ȘI SNOWBOARD TOPLIȚA

Unul dintre cele mai dotate centre de închirieri echipament de schi și snowboard din Toplița te așteaptă cu echipamente noi pentru sezonul 2021 - 2022. Descoperă serviciile noastre de închirieri schiuri și snowboard pentru o vacantă perfectă pe pârtia Toplița.

WhatsApp Image 2021-10-08 at 16.10.25 (4)-min.jpeg

CENTRU INCHIRIERI ECHIPAMENT SCHI SI SNOWBOARD

ECHIPAMENTE DE SCHI ȘI SNOWBOARD NOI 

În fiecare an avem grijă să putem pune la dispoziție cele mai bune echipamente de schi și snowboard pentru închiriere în centrul nostru special amenajat. Avem grijă ca fiecare echipament să fie pregătit în cele mai bune condiții pentru închiriere. Schiurile și plăcile de snowboard sunt atent verificate în centrul de service special amenajat.

Centrul nostru de închirieri se află în apropierea pârtiei de schi din Toplița, situat lângă trecerea peste calea ferată de pe strada Speranței nr. 1, și oferă spre închiriere  atât echipamente de schi, cât și de snowboard, pe care turiștii le pot rezerva. 

Centrul de închirieri schi și snowboard permite turiștilor să experimenteze cea mai recentă tehnologie în schiuri și snowboard-uri care încurajează învățarea și îmbunătățesc experiența utilizatorului pe zăpadă alături de un monitor de schi sau instructor de snowboard la Toplița. 

Pentru închirierea unui echipament de schi sau snowboard este necesară o carte de identitate valabilă. Se pot închiria echipamente complete sau doar anumite echipamente, caști, ochelari, bețe.
 

MONITORI DE SCHI - INSTRUCTORI SNOWBOARD

Mircea Vulcanescu

Mircea Vulcanescu

Instructor schi si snowboard

SERVICE ECHIPAMENT SCHI ȘI SNOWBOARD ÎN TOPLIȚA

Centrul service pentru schiuri și plăci de snowboard este pregătit sezon. Aici iți pregătești schiurile pentru un sezon plin la pârtia Toplița.